Met zonnepanelen ben je alvast verzekerd van een zonnige toekomst

Diensten

Plaatsen van zonnepanelen

Geregistreerd aannemer zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen blijft één van de populairste manieren om duurzame energie te produceren. Overweegt u een zonnepaneel installatie op uw woning, kantoor, garage, schuur of in uw tuin? Neem dan geen overhaaste beslissingen en kies voor een geregistreerde aannemer met meer dan 10 jaar ervaring zoals zonnepanelen installateur Photovolta BVBA. Al meer dan 10 jaar zijn we de partner bij uitstek voor kleine en grote zonnepaneel installaties voor particulieren en bedrijven. Hier kan u rekenen op een deskundige installatie van uw zonnepanelen of fotovoltaïsche panelen. Alleen met een correcte plaatsing verzekert u zich van een optimale werking en rendement van uw zonne-energie systeem.

Algemene elektriciteitswerken

Voor alle elektriciteitswerken kan u rekenen op de professionele service van Photovolta. Wij garanderen steeds het beste advies op maat en professionele technische ondersteuning tijdens het uitvoeren van de werken.

Heeft u een probleem met uw zekeringkast? Of heeft u regelmatig last van kortsluiting of panne? Heeft u hulp nodig in verband met parlofonie of videofonie?

We helpen u meteen verder! Elektriciteitswerken, dat kunt u héél breed opnemen: van volledige elektrische installaties tot verlichting, domotica, parlofonie, telefonie of voedingskabels, enzoverder.

Tekenen van de elektrische installatie

Volgende schema’s dienen voorgelegd te worden aan de keuringsorganisatie.

Ééndraadsschema: Dit schema geeft een overzicht van de verschillende automaten en zekeringen en wat ze juist bedienen met hun bijhorende kabelsectie en kaliber.

Situatieplan: Dit is een grondplan van de woning met de aanduiding van alle lichtschakelaars, stopcontacten, toestellen en lichtpunten met hun bijhorende code zodat je dit makkelijk kan terugvinden op het ééndraadsschema.

Industriële elektriciteit

Voor zowel volledig nieuwe installaties alsook dagelijks onderhoud.Uiteraard houden we rekening met een aantal heel cruciale punten: rationeel energieverbruik, duurzame technieken, bedrijfszekerheid, …

Domotica

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie voorzien wij een oplossing op maat van de klant met het gebruik van de NIKO HOME CONTROL.

Verlichting

Zowel voor particulieren als voor bedrijven is elk verlichtingsproject anders. Graag komen wij ter plaatse om u volledig gratis te informeren over de mogelijkheden. Of het nu gaat voor de verlichting in uw woning of voor de tuinverlichting, in uw kantoor of uw winkel. Wij vinden steeds de meest gepaste oplossing. Niet alleen kan u op ons rekenen voor de volledige installatie en werkzaamheden omtrent het plaatsen van uw verlichting, ook het aankoopmateriaal kan u desgewenst bij ons aanschaffen. Daarnaast zijn we tevens specialist in verlichtingsoplossingen voor winkels, kantoren en industrie.